LOGÓ TERVEZÉS, WEBLAP TERVEZÉS, KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS, KERESŐ PROMÓCIÓ, KERESŐ MARKETING
ArtSiter Media Homepage Angolul
Site Design and Launching, Budapest, Hungary
Web site launching, web design, Promóció, search engines submission, hosting Web site launching, web design, Promóció, search engines submission, hosting


Showcase   Welcome

Disco'sHit weboldal tervezés és online marketing

Weboldal tervezés és weboldal készítés A Disco'sHit Magyarország leghallgatottabb esti rádió musora a Rádió 1-en. Az Artamax-ot kérték fel weboldaluk és online megjelenésük kommunikálására. A projectben többek között Dj Junior, Hamvai P.G., Bárány Attila, Soneec, Antonyo, Dj Lauer szerepel.

Dj Junior weboldal tervezés

Weboldal tervezés és weboldal készítés Dj Junior az egyik elso Magyar Dj, aki az elektronikus zenét behozta hazánkba. 1985-ben kezdte karrierjét, ami azóta is folyamatosan felfelé ível. Az elmúlt 20 évben játszott a legnagyobb klubokban, mint a Pacha Ibizán vagy Ministry of Sound Londonban vagy a Renessaince party-n.

Trófea Grill weboldal tervezés és online marketing

Weboldal tervezés és weboldal készítés Jelenleg a Trófea Grill Étterem talán legnagyobb vendéglátó hálózat Budapesten. Ajánlatuk a klasszikus svédasztalos megoldás, ahol meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthatnak a vendégek. A weboldal képi elemein a helyszín belso formái és darabjai köszönnek vissza. Az online marketing pedig magyarország leglátogatottabb éttermi oldalává tette a site-ot.

HBLF web portal építés

Weboldal tervezés és weboldal készítés A HBLF a felelos vállalatirányítás iránt elkötelezett hazai és nemzetközi vállalkozásokat, vezeto üzletembereket és elismert szakértoket tömöríto non-profit szervezet. Ez a struktúra egyaránt szolgálja a vállalkozások, az egyén és a társadalom érdekeit, így elosegíti Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlodését ezen csoportulások és a benne szereplo cégek segítségével.

Villa Andrássy Office Arculat tervezés

Weboldal tervezés és weboldal készítés A Villa Andrássy irodaház 1880-ban épült klasszicista stílusban Budapest szívében az Andrássy úton.
A Villa Andrássy ajánlatában irodák rövid és hosszú távú bérlésének konstrukciói szerepelnek alacsony áron a legmagasabb színvonalon. Konferencia terem mobil falakkal, 48 munkaállomás, 19 iroda és 3 V.I.P. tárgyaló minden igényt kielégít az irodát keresok körében.

Taverna Pomo D'oro Weboldal tervezés

Weboldal tervezés és weboldal készítés A Taverna Pomo D’oro a legjobb új olasz étterem és borbár Budapest szívében a Széchenyi utcában. Autentikus környezetben és a fováros legnagyobb olasz bor szelekciójával rendelkezik.A 25 bor régió és az eredeti olasz étlap,- természetesen olasz szakácsokkal – biztosítja, hogy egy szelet valódi Olaszországot kapjon itt a látogató. Az oldal teljesen "keresomotor barátságos".

Institut Français web portal építés

Weboldal tervezés és weboldal készítés A Francia Intézet mind kulturálisan, mind oktatás szintjén egyedülálló Magyarországon. Programjaikkal megpróbálják Franciaországot ide, Budapestre hozni. Az Artamax feladata egy új portál kialakítása volt, amely tartalmaz content management system-et így házon belül frissíthetoek a belso oldalak, felhasználó regisztrációs rendszert és keresomotort.

Tokyo Hostel weboldal design és online marketing

Website design and development Tokyo belvárosában nyitották ezt a hostelt, amihez az Artamax-ot kérték fel, hogy új vizuális arculatot tervezzen. A munkafolyamatok során illusztrációkat, webes megjelenést, nyomtatott offline anyagokat készítettünk. A kereso optimalizálással és online promócióval Tokyo legkeresettebb hostele lett a hely.

Hotel Baross weboldal tervezés

Hotel Website design and development Art deco stílusban épült 3 csillagos szálloda a Hotel Baross Budapest belvárosában, amely nem csak több, mint 40 szobájával, de apartman megoldásaival kelti fel a külföldiek érdeklodését fovárosunk látogatása során. Az Artamax feladata a régi weboldal teljes átalakítása volt, hogy egy sokkal vonzóbb külsot kapjon, Az új weboldalt optimalizáltuk a nemzetközi keresokre, így a látogatottsága is elég magas a magyar hostelek között.

Absolute Tours web portál építés

Weboldal tervezés és weboldal készítés Ebben az évben az Absolute Tours re-branding-et hajtott verge és mi kaptuk a feladatot, hogy teljesen új image-el kommunikáljuk a portált.
Az új oldalon CMS rendszer muködik, így frissítheto házon belül. A weboldal optimalizálva van a kereso motorokra, így a magyarországra látogató, programot kereso külföldiek könnyedén megtalálják
 

Cégünk célja, hogy segítsünk az Interneten keresztül Önnek hatékony és fontos szerepet megalapozni, majd fenntartani az üzleti életben, azáltal, hogy felépítjük, kiterjesztjük, és népszerüsítjük cége tevékenységét. Napjaink legolcsóbb reklámozási eszköze az internetes oldal, amely a nap huszonnégy órájában elérhetõ a világ bármely pontjáról mindössze néhány gomb megnyomásával.
Ha infomációt szolgáltatunk a termékekrõl, szolgáltatásokról és ügyfélszolgálatot biztosítunk, a weblapja vállalkozása fellendítésében kulcsszerepet játszhat napról napra nagyobb forgalmat és több partnert biztosítva az Ön számára. Cégünk a legújabb internetes technológia segítségével tervezi, fejleszti és indítja be a lehetõ leghasznosabb marketing- és kereskedelmi eszközt társasága számára a világ legnagyobb piacán.
Az ArtSiter több, mint egy egyszerû webdesign stúdió. Személyreszabott illusztrációkat, szervezeti megjelenést, interaktív multimédiát, nyomtatott reklámokat készítünk, mindemellett terméktervezéssel és sok egyéb mással is foglalkozunk.

Saját projectek:
Artamax | Webtelep | Web Promocio


Logótervezés   Weblaptervezés   Reklámtervezés
Office building logo and identity design Logo and website design Logotype design Logo Design Logo Design Hotel Logo Design Restaurant Website Design   Radio Show Web portal development Dj Junior website design Restaurant website and identity design Restaurant website design Software development portal Hotel website design Custom Website design  

Minoségi szolgáltatásokkal várjuk:
Web site launching, web design, Promóció, search engines submission, hosting


Artsiter az Artamax Creative Design Group tagja

A Web Promóció weboldalak keresőkben való regisztrálásával és elhelyezésével, optimalizálással, internetes marketinggel és weboldalak promóciójával foglalkozik


 

  Since 1998. Artamax Studio | | Elérhetőség | Angolul
Top
A Web Promóció weboldalak keresőkben való regisztrálásával és elhelyezésével, optimalizálással, internetes marketinggel és weboldalak promóciójával foglalkozikA Web Promóció weboldalak keresőkben való regisztrálásával és elhelyezésével, optimalizálással, internetes marketinggel és weboldalak promóciójával foglalkozik

budget website design professional website design create launching promotion and engines submission Budapest Hungary Design launching promotion, hosting, engines, marketing, registration submission advertising, banner domain name hungary advertising agency animation business design effective engines help interactive internet marketing presentations print registration search services support website world advertising agency animation business design effective engines help interactive internet marketing presentations print registration search services support website advertising agency animation business design effective engines help interactive internet marketing presentations print registration search services support website world